Vacature ervaren salarisadministrateur

Wij koesteren nieuwsgierigheid als onze drijvende kracht. Nooit stil zitten, blijven leren. Met de durf om vragen te stellen, aan onszelf en aan onze klanten. Niet om onnodig moeilijk te doen, maar om de winnende weg naar groei boven tafel te krijgen. Zo willen wij werken: praktisch, innovatief en waar nodig tegendraads. Alles voor het beste resultaat. ‘Aangenaam, wij zijn Van Elst & Oosterbaan’.

Wij zijn een accountants- en advieskantoor te Leeuwarden, gericht op het MKB-segment in de noordelijke provincies. Een kantoor dat bekend staat om het leveren van kwaliteit en het aangaan van lange relaties met onze cliënten. Bij ons werken betekent werken in een sfeer die omschreven kan worden als ‘’doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’’ en waar een laagdrempelige cultuur heerst. Werken in een enthousiast team waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven te zijn. Een kantoor waar wij aandacht besteden aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Meer informatie over ons en ons kantoor, vind je op onze website.

Functieomschrijving

Jouw takenpakket bestaat uit het maken van salarisberekeningen voor klanten, het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het beheren van personele verzekeringen, het verwerken van personeelsmutaties en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim bij klanten. Tevens ben je gesprekspartner voor klanten en adviseer je hen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur op een accountantskantoor of bij een soortgelijke dienstverlener;
  • Je bent kritisch, proactief en werkt accuraat waarbij het leveren van kwaliteit voorop staat;
  • Je bent vaardig met diverse softwarepakketten, bij voorkeur met Numbrs.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je arbeidsvoorwaarden die vergelijkbaar zijn met soortgelijke accountantskantoren in de regio. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen daarom graag bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke groei. Wij bieden je de ruimte om eigen initiatief te nemen en om je te ontplooien. Daarnaast bieden wij je een plezierige werksfeer en willen wij elkaar als collega’s zoveel mogelijk ontzorgen, zodat eenieder zich optimaal kan inzetten voor de organisatie.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en pas jij binnen onze functie-eisen? Mail dan je sollicitatie naar karin@vanelstenoosterbaan.nl