Vacature Assistent Accountant

Wij koesteren nieuwsgierigheid als onze drijvende kracht. Nooit stil zitten, blijven leren. Met de durf om vragen te stellen, aan onszelf en aan onze klanten. Niet om onnodig moeilijk te doen, maar om de winnende weg naar groei boven tafel te krijgen. Zo willen wij werken: praktisch, innovatief en waar nodig tegendraads. Alles voor het beste resultaat. ‘Aangenaam, wij zijn Van Elst & Oosterbaan’.

Wij zijn een accountants- en advieskantoor te Leeuwarden, gericht op het MKB-segment in de noordelijke provincies. Een kantoor dat bekend staat om het leveren van kwaliteit en het aangaan van lange relaties met onze cliënten. Bij ons werken betekent werken in een sfeer die omschreven kan worden als ‘’doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’’ en waar een laagdrempelige cultuur heerst. Werken in een enthousiast team waar humor zeker niet ontbreekt, maar waar we ook kritisch durven te zijn. Een kantoor waar wij aandacht besteden aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Meer informatie over ons en ons kantoor, vind je op onze website.

Functieomschrijving

In de functie van assistent accountant stel jij jaarrekeningen samen en verzorg je de financiële administratie voor onze klanten. Daarnaast hou jij je bezig met het opstellen van fiscale aangiften en publicatiestukken. Tevens vinden wij het belangrijk dat je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Functie-eisen

  • Je hebt ongeveer 2 jaar ervaring als assistent-accountant
  • Je hebt de kwaliteit om je in de ondernemer te verplaatsen en mee te denken op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch vlak
  • Je beschikt over een professioneel kritische instelling en stelt het leveren van kwaliteit voorop
  • Je beschikt over minimaal een MBO diploma en hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Bekendheid met Unit4 (Audition en Financial Data Suite) komt goed van pas
  • Je beschikt over voldoende actuele vaktechnische kennis omtrent wet- en regelgeving

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je arbeidsvoorwaarden die vergelijkbaar zijn met soortgelijke accountantskantoren in de regio. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen en willen daarom graag bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke groei. Wij bieden je de ruimte om eigen initiatief te nemen en om je te ontplooien. Daarnaast bieden wij je een plezierige werksfeer en willen wij elkaar als collega’s zoveel mogelijk ontzorgen, zodat eenieder zich optimaal kan inzetten voor de organisatie.

Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en pas jij binnen onze functie-eisen? Mail dan je sollicitatie naar karin@vanelstenoosterbaan.nl