Jaarrekeningen voor groot en klein

Van Elst & Oosterbaan levert een compleet pakket accountantsdiensten. Of uw onderneming nu klein of groot is, wij hebben een passend aanbod voor u. Van het samenstellen van uw jaarrekening, het beoordelen van uw jaarrekening tot het uitvoeren van een vrijwillige controle.

Tijdens het samenstellen of beoordelen van uw jaarrekening kijken wij kritisch mee naar uw bedrijfsvoering. Stellen we vragen. Aan u als ondernemer, maar ook aan u als mens achter de ondernemer. Als het nodig is zelfs over zaken achter de cijfers. Niet om onnodig moeilijk te doen, maar om de winnende weg naar groei boven tafel te krijgen. Uiteraard zullen we specifieke aandachtspunten met u bespreken. Dus naast de – veelal – verplichte jaarrekening mag u meer van ons verwachten.

Efficiënt jaarrekeningen maken

Wij zijn in het bezit van een volledig geautomatiseerde softwarepakket waarmee wij efficiënt een jaarrekening kunnen maken. Met onze software kunnen we snel een gerichte analyse maken van opvallende afwijkingen. Duidelijk en inzichtelijk. Altijd cijfers achteraf?

Waarom niet altijd up-to-date?

Altijd up-to-date.

Steeds meer ondernemers en stakeholders willen graag tussentijds zien waar ze staan, zodat er tijdig kan worden bijgestuurd. Wij beoordelen dan ook graag tussentijds uw financiële administratie. Hiervoor bieden wij een volledig aanbod van diensten aan. Op maat gesneden voor elke unieke ondernemer.