Vermogende particulieren

De dienstverlening voor vermogende particulieren is hoofdzakelijk gericht op de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Wij verzorgen de aangifte voor particulieren die de fiscale aangifte willen laten verzorgen door deskundige medewerkers en een fiscaal zo optimaal mogelijke verdeling willen bereiken in de aangifte. Nu en gericht op de toekomst.

Uitstel aangifte inkomstenbelasting

Wij kunnen vanzelfsprekend de aangifte jaarlijks voor 1 mei indienen. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij als intermediair uitstel voor u aanvragen. U heeft daar zelf geen omkijken naar, wij regelen alles voor u. Geen gedoe met DigiD en of andere codes, maar gewoon met onze professionele aangiftesoftware. Zo ontnemen wij bij u de stress van de jaarlijkse aangifte.

Uiteraard kunt u ook voor veel meer dan alleen de aangifte bij ons terecht. Want net zoals de groep vermogende particulieren heel divers is, is onze dienstverlening dat ook. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Om het voor u zo helder en eerlijk mogelijk te houden werken we het liefst met vaste prijzen en duidelijke afspraken vooraf. Dat werkt voor iedereen het best.